salacavala logo


Kahvit&Teet

Meillä voit valita. Suodatinkahvina tarjoamme kaikille tuttua Presidenttiä ja hiukan tummempaa, keskipaahtoista tuorepaahdettua, tuorejauhettua suorankaupan Kenya AA:ta. Kenya espressomme on tummapaahtoinen, mutta lempeä.

Pressopannuihin valmistettavat kahvimme valitsemme fiiliksellä pienpaahtimoista ja useimmiten ne ovat mielenkiintoisen maun lisäksi luomua.

Kenya kahveistamme olemme erityisen ylpeitä. Yhteistyökumppaninamme toimii Gibsonscoffee ja he maahantuovat kahvia vain Suorakauppa periaatteella. Pavut tuorepaahdetaan suomessa pienpaahtimossa vain menekin mukaan, joten parhaimmillaan saat meillä kuppiisi muutama päivä aikaisemmin paahdettua kahvia. Kun kuulet papumyllyjen- ja espressokoneen hurinan Salacavalassa, tiedät saavasi sielukasta ja erityisellä kahvirakkaudella valmistettua kahvia.

Ja mikä parasta: Kenya kahvit saat meiltä nyt myös mukaasi!

Kenya AA suodatinkahvi tai Kenya Espresso jauhettuna 8.50€ 250g (34€/kg)

Kenya AA suodatinkahvi tai Kenya Espresso papuina 6.80€ 200g (34€/kg)


Runsas teevalikoimamme on kokonaan luomua ja haudutamme teet oikeaoppisesti teelaadusta riippuen 70-100°C veteen ja myös minuuttikello kuuluu teetä haudutettaessa vakiovarusteisiimme. Meillä teehetkesi on laadukas.

suorakauppa kahvi